Home Bierhuis De Klomp op Youtube Bierhuis De Klomp op Facebook Links Contact Home
30/07Zomersluiting
 16.00 uur tot 01:00 uur
20/08Zomerse Zondag Tijd
 16:00 uur tot 21:00 uur
09/09Open Monumentendag
 10:00 uur tot 17:00 uur
10/09Open Monumentendag
 12:00 uur tot 17:00 uur

Blog

Brandt & Levie
11-05-2014

We hebben een poosje op de wachtlijst gestaan, maar nu hebben we ze. "Of je worst lust"en dan wel die hele lekkere van Brandt&Levie

Ongeveer een jaar geleden werden we door een van onze vaste gasten getipt over de worsten van Brandt & Levie, echt lekker en zeker iets voor ons. Een proefsessie maakte deel uit van deze tip en we waren "om". Gebeld met de mensen van de slagerij, maar helaas momenteel onvoldoende capaciteit dus zij konden geen nieuwe klanten aannemen.

Wat deze worsten zo bijzonder smakelijk maakt, is dat Brandt&Levie gebruik maken van biologisch vlees en werken met respect voor de natuur. De varkens komen uit de buurt en mogen lekker in de moederpoel badderen. Het zijn varkens met een gelukkig leven, zeg maar. Dat proef je.

En zoals dat gaat, de tijd gaat eroverheen, nog eens geinformeerd maar het mocht niet baten. Twee weken geleden toch nog maar eens de stoute schoenen aangetrokken en er een telefoontje aan gewaagd. En jawel, ze hebben weer een pietstie ruimte gekregen en konden ons zeker voorzien van droge worsten. YES!

We hebben ze besteld en man wat zijn ze lekker. We gaan beginnen met drie smaken, maar wellicht breiden wij dit uit. En net als met de Reypenaar kaas, mag je ook de worst zelf snijden.

 

Vorige Volgende