Home Bierhuis De Klomp op Youtube Bierhuis De Klomp op Facebook Links Contact Home
01/06Delft Fringe
 19:30 uur tot 23:00 uur
02/06Delft Fringe
 15:30 uur tot 17:00 uur
03/06Delft Fringe
 19:30 uur tot 23:00 uur
04/06Delft Fringe
 19:30 uur tot 22:00 uur

Blog

Moderniseren
23-06-2014

Het oudste cafe van Delft, is het daar dan ouderwets en stoffig of toch een beetje hip?

Het is altijd een beetje schipperen bij ons, met de ruimte en met vernieuwen. Soms is het nodig iets aan te pakken, maar past het dan wel binnen het cafe? Tasten we de ziel niet aan? Kortom, dilemma's...

Virtueel hebben we de laatste jaren ons behoorlijk zichtbaar gemaakt. We maken gebruik van Twitter en Facebook. Onze website heeft een nieuwe uiterlijk gekregen, we hebben zelfs een blog om over het wel en wee van het cafe te schrijven. Eigenlijk best wel hip en we tasten de ziel van het cafe niet aan, het is misschien zelfs een bonus.

We hebben een extra bierkraan gekregen afgelopen jaar, eigenlijk is het niemand opgevallen. Dat is voor ons het grootste compliment, dat het lijkt of het er altijd al is geweest.

Nu staat onze volgende vernieuwing op stapel, we krijgen een kassa systeem. Dus geen blaadje in het boek meer met (zelfverzonnen) namen, maar een heuze computer waarin we onze bestelling voortaan kunnen stoppen. We hebben er lang over nagedacht en gesproken. We denken dat we er klaar voor zijn!

 

Vorige Volgende