Home Bierhuis De Klomp op Youtube Bierhuis De Klomp op Facebook Links Contact Home
27/01Biertocht - Winter Editie
 15:00 uur tot 02:00 uur
11/02Showcase Daniel Kist
 16:30 uur tot 17:15 uur
16/02Blues Festival - The Blue Clay
 21:30 uur tot 00:30 uur
17/02Bluesfestival Delft - Slapback John
 15:30 uur tot 18:30 uur

Links

Wij denken dat onderstaande websites de moeite waard zijn om eens te bekijken.

http://www.zuidam.eu

De jenevers van Zuidam kenmerken zich door een vriendelijke warme smaak. Bij Zuidam werken ze op een traditionele manier en maken geen gebruik van geur- en smaakstoffen.

http://www.de-ooievaar.nl

Hier vind je alles over de jenevers van De Ooievaar of Van Wees. Ook kun je hier terecht voor de webshop waar je deze fijne dranken zelf kunt bestellen.

http://www.goeuro.nl/reizen/ultieme-bier-reisgids

Zin in een ander soort bierroute? Deze berekent het aantal gereisde kilometers, je reistijd, de gemiddelde overnachtingsprijs en de prijs die je kwijt zou zijn als je een biertje zou nemen. Need we say more?

http://www.rutte.nl

Gevestigd in de binnenstad van Dordrecht maken ze hier ook prachtige jenevers en smakelijke likeuren. Zeker de moeite waard om een keer een workshop te boeken en je eigen likeur of jenever te maken. Er komt meer bij kijken dan je denkt!

http://www.museumvankleef.nl

In Den Haag aan de Lange Beestenmarkt zit dit bedrijf met het grootste drankorgel van Europa. Smakelijke verhalen en je mag er van alles en nog wat proeven. Ook een leuke plek voor een familie-uitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje!

http://www.filliers.be

In Hasselt, de jeneverhoofdstad van België, zit dit enorme bedrijf. Buiten het feit dat zij prima graanjenevers maken, hebben zij ook hele lekkere vruchten- en cream jenevers.

http://www.hertogjan.nl

Mocht je een keer in Zuid-Limburg zijn, dan is een bezoekje aan de brouwerij zeker de moeite waard. Zij zitten op een prachtige plek en hebben ook nog eens een lekker proeflokaal.

http://www.palm.be

Bourgondisch genieten, daar draait het om bij Palm. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat de prachtige Brabantse Paarden, het beeldmerk van Palm, niet uitsterven. Ook hier hebben ze excursies en ben je van harte welkom een kijkje te nemen. Probeer ook gelijk langs de stoeterij te gaan. Een lust voor het oog!

http://www.bierhistoriedelft.nl

Vroeger had Delft ruim 200 bierbrouwerijen. Bierhistorie Delft heeft dit uitgezocht en is met een aantal recepturen uit die tijd aan de gang gegaan. Ook organiseren zij onder andere stadswandelingen en proeverijen. Houdt hun website in de gaten!

http://www.delftfringe.nl

In het voorjaar wordt altijd Delft Fringe georganiseerd: theater op plekken waar je het niet verwacht! Laat je verrassen en verleiden om te kijken naar toneel, dans, zang en noem maar op.

http://www.klokhuys.nl

Klokhuys tekst en foto is verantwoordelijk voor de foto's in het ontwerp van deze website. Maar hij heeft bijvoorbeeld ook meegewerkt aan een expositie in Museum Het Prinsenhof over kerkelijk erfgoed.

http://www.vangcommunicatie.nl

VANG communicatie maakt mensen blij met een heldere boodschap! Zij hebben ons geholpen met de ontwikkeling van deze website.

http://www.knuffelhotel.nl

Het leukste hotel van Delft! Hier kan jouw knuffel genieten van een welverdiende vakantie en maakt het ook nog eens van alles mee.

http://www.vertelkring-delft.nl

De vierde donderdag van de maand komen de mensen van de Vertelkring bijeen op de Eetage om met elkaar van de kunst van het vertellen te genieten. Kijk voor verdere informatie op hun website.