Home Bierhuis De Klomp op Youtube Bierhuis De Klomp op Facebook Links Contact Home
01/06Delft Fringe
 19:30 uur tot 23:00 uur
02/06Delft Fringe
 15:30 uur tot 17:00 uur
03/06Delft Fringe
 19:30 uur tot 23:00 uur
04/06Delft Fringe
 19:30 uur tot 22:00 uur

Links

Wij denken dat onderstaande websites de moeite waard zijn om eens te bekijken.

http://www.zuidam.eu

De jenevers van Zuidam kenmerken zich door een vriendelijke warme smaak. Bij Zuidam werken ze op een traditionele manier en maken geen gebruik van geur- en smaakstoffen.

http://www.de-ooievaar.nl

Hier vind je alles over de jenevers van De Ooievaar of Van Wees. Ook kun je hier terecht voor de webshop waar je deze fijne dranken zelf kunt bestellen.

http://www.rutte.nl

Gevestigd in de binnenstad van Dordrecht maken ze hier ook prachtige jenevers en smakelijke likeuren. Zeker de moeite waard om een keer een workshop te boeken en je eigen likeur of jenever te maken. Er komt meer bij kijken dan je denkt!

http://www.museumvankleef.nl

In Den Haag aan de Lange Beestenmarkt zit dit bedrijf met het grootste drankorgel van Europa. Smakelijke verhalen en je mag er van alles en nog wat proeven. Ook een leuke plek voor een familie-uitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje!

http://www.filliers.be

In Hasselt, de jeneverhoofdstad van België, zit dit enorme bedrijf. Buiten het feit dat zij prima graanjenevers maken, hebben zij ook hele lekkere vruchten- en cream jenevers.

http://www.hertogjan.nl

Mocht je een keer in Zuid-Limburg zijn, dan is een bezoekje aan de brouwerij zeker de moeite waard. Zij zitten op een prachtige plek en hebben ook nog eens een lekker proeflokaal.

http://www.palm.be

Bourgondisch genieten, daar draait het om bij Palm. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat de prachtige Brabantse Paarden, het beeldmerk van Palm, niet uitsterven. Ook hier hebben ze excursies en ben je van harte welkom een kijkje te nemen. Probeer ook gelijk langs de stoeterij te gaan. Een lust voor het oog!

http://www.delftfringe.nl

In het voorjaar wordt altijd Delft Fringe georganiseerd: theater op plekken waar je het niet verwacht! Laat je verrassen en verleiden om te kijken naar toneel, dans, zang en noem maar op.

http://www.vangcommunicatie.nl

VANG communicatie maakt mensen blij met een heldere boodschap! Zij hebben ons geholpen met de ontwikkeling van deze website.

http://www.vertelkring-delft.nl

De vierde donderdag van de maand komen de mensen van de Vertelkring bijeen op de Eetage om met elkaar van de kunst van het vertellen te genieten. Kijk voor verdere informatie op hun website.